WELKOM

Over mij en contact

Marianne

Ik ben leraar Alexandertechniek en certified Nia teacher.

Na een carrière van meer dan 25 jaar in het bankwezen en de spreekwoordelijke muur te zijn tegengekomen, besliste ik het roer om te gooien. Ik ging terug naar mijn natuurlijke interesses: beweging, dans, lichaam, en gezondheid.

Zowel Alexandertechniek als Nia sluiten daarop naadloos aan – beiden geven mij elke dag opnieuw nieuwe inzichten over de impact van het denken op het lichaam – en omgekeerd.

Blijven leren en ontdekken is belangrijk voor me, en ik blijf me dan ook bijscholen zowel binnen beide technieken als daarbuiten. En eigenlijk betekent elke les die ik geef, of het nu Nia is of Alexandertechniek, telkens weer een verrijking van diepere en andere inzichten. Steeds op zoek naar nog meer balans in mijn lijf en leven.

Ik ben gecertificeerde Blue Belt Nialesgever, en lid van de Belgische beroepsvereniging van leraren in de Alexandertechniek, AEFMAT.

In de loop der jaren heb ik – naast de opleiding Alexandertechniek en Nia, meerdere opleidingen gevolgd. Steeds met het oog op het vergroten van persoonlijk welzijn – niet alleen van anderen, maar ook van mezelf:

 • Certified Coach Quintessence
 • 3-jaar opleiding in shiatsu
 • Basisopleiding familieopstellingen
 • Basisopleiding cranio-sacraal therapie
 • NLP practioner
 • Diverse opleidingen communicatie en zelfontplooiing in het bedrijfsleven

Mijn verhaal wat meer uitgesponnen? Lees het op de website van Wifty.

Laarstraat 89 2610 Wilrijk

Contact

Wil je een afspraak maken, of je inschrijven voor een Niales?

Wil je meer info over wat ik voor je kan betekenen?

Mijn deur staat altijd open, aarzel niet me te contacteren.

 

marianne@balansinlijfenleven.be

0488 21 75 44

Laarstraat 89, 2610 Wilrijk

BTW BE0826633406

Contactformulier

  AlexandertechniekNiaCoachingAlles

  We verwerken je gegevens zoals omschreven in ons privacybeleid

  Salle communale Bazoches, onze danslocatie

  Nia in Bourgondië

  4 dagen dansen, ontspannen en genieten!

  Van zaterdagavond 15 juli tot donderdagochtend 20 juli 2023, in een lieflijk dorpje – Bazoches – in het regionaal natuurpark Morvan – Bourgondië.

   

  Samen met collega Sabine maken we er een heerlijk verblijf van, met Nia op prachtige plekken, Movingness, Alexandertechniek, en wandelen, zwemmen, lekker eten, kastelen, dorpjes en marktjes.

   

  Snel inschrijven is de boodschap, er zijn maar 8 plaatsen!

  Meer info hier.

  Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

  Wij gebruiken cookies om je voorkeuren op te slaan en om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Als je klikt op "accepteer en ga door" dan ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven op onze  privacy pagina.