online Alexanderles

Online Alexandertechniek

Zit je met rugpijn, nekpijn, hoofdpijn … na al dat thuiswerk voor je computer? Wil je leren hoe je optimaler voor je scherm kan zitten? Wel, ik geef nu ook online les Alexandertechniek. 

Een dappere dame was mijn eerste cliënte – haar ervaringen lees je hieronder.

Mijn ervaring als leraar is alvast erg positief – ik had niet verwacht zoveel details te kunnen zien in hoe een persoon beweegt en hoe snel iemand zich kan aanpassen louter op basis van verbale begeleiding. En ja, je hebt dan wel eens gekke situaties waar je leraar afkomt met een klepperend skelet – of twee!

Wil je het ook eens proberen? Contacteer me!

Mijn ervaring na 4 online lessen Alexandertechniek: het waren aangename lessen met een mix van theorie en oefeningen. Het theoriedeel is verhelderend en niet zwaar. Marianne kan je blijven boeien met haar achtergrondkennis, haar aangename taal en warme stemklank. Het klepperende skelet dat haar assisteert, maakt alles visueel en humoristisch. Marianne geeft veel praktische voorbeelden en de kleine succeservaringen geven de moed om verder te gaan. Er is voldoende aandacht en tijd om vragen te stellen. Er zijn geen dwingende to do-opdrachten tegen de volgende les, wel een vriendelijke uitnodiging om jezelf met mildheid te observeren en te experimenteren.

Ondanks mijn hernia kon ik alle oefeningen meedoen. De lessen brachten me niet alleen inzicht, maar ook verlichting van de pijn. Wanneer ik de oefeningen in mijn achterhoofd heb, loop ik rechter en voel me zelfverzekerder en minder gespannen. Het feit dat de lessen online waren, was geen bezwaar.Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Wij gebruiken cookies om je voorkeuren op te slaan en om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Als je klikt op "accepteer en ga door" dan ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven op onze  privacy pagina.