RAW en de actieve rust

actieve rust Marianne

Het is weer zover, we zijn aanbeland in de eindejaarsperiode, met het vallen van de bladeren, Black Fridays, Sinterklaas, Kerstmis, en zicht op het nieuwe jaar.
Het is een cliché, maar velen van ons zijn in deze periode op zoek naar gezelligheid en warmte. Dikwijls hebben we de neiging om de gordijnen letterlijk en figuurlijk dicht te trekken en met een warm lichtje aan even naar binnen te gaan.  

Als dat ook jou reflex is, dan kan je uit de actieve rust van de Alexandertechniek en het RAW concept van Nia, inspiratie putten om jezelf een moment van rust en herstel te geven, voor body, mind, emotions en spirit. 
Met een kwartiertje kom je al een heel eind om een reset te doen van wat de dag allemaal op je heeft toegegooid, of om jezelf voor te bereiden op wat hij nog in petto heeft.

Nieuwsgierig? Beluister de audio file (klik op de foto onderaan), voor een begeleiding van de actieve rust waarmee je jezelf een mooi cadeau geeft van rust, bewustwording en herstel. Een Relaxed lichaam, een Alerte geest & een Wachtende spirit. Een cadeau van mij aan jou, het is tenslotte het seizoen!Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Wij gebruiken cookies om je voorkeuren op te slaan en om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Als je klikt op "accepteer en ga door" dan ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven op onze  privacy pagina.