van Ease naar Balans

Van Ease of Movement naar Balans in Lijf en Leven

Meestal vind ik de dingen die ik dagelijks in mijn werk doe maar heel gewoon. Just doing my job.

Maar soms krijg ik feedback van personen die ik heb geholpen met Alexandertechniek of die Nia met me dansen, waar ik heel erg gelukkig van word. En waar ik toch even stil van word, want dan blijkt de impact van wat ik aandraag heel wat ingrijpender dan ik kon vermoeden.

Kort gezegd komt die feedback hier op neer: die personen vinden allen op de een of andere manier meer evenwicht in hun leven. Dat kan zijn omdat ze wekelijks een vreugdevol dansmoment hebben, of omdat ze minder schouder- of rugpijn hebben, of omdat ze meer rust vinden in hun dag. Dat ze inzichten hebben gekregen over hoe ze omgaan met hun lichaam en hoe ze dat ten goede hebben kunnen veranderen. Dat ze jaren van spanning van zich hebben kunnen afwerpen. Dat ze weten hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen, met mildheid en binnen hun grenzen. Dat ze zichzelf graag zien.

Na 10 jaar Nia en 5 jaar Alexandertechniek besef ik nu dat ik meer aanreik dan gewoon maar het gemak van in vrijheid te kunnen bewegen, ‘ease of movement’. Het gaat immers veel verder dan dat. Het gaat over meer Balans in Lijf en Leven.

Daarom een nieuwe naam die beter weergeeft wat ik wil bereiken met eenieder die een beroep op me doet. Met elke ‘Alexandrian’ die les volgt en elke Nia danser die met me meedanst.

Samen op weg naar meer Balans in ons Lijf en ons Leven.

Tot gauw,

MarianneSchrijf je in op mijn nieuwsbrief

Wij gebruiken cookies om je voorkeuren op te slaan en om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Als je klikt op "accepteer en ga door" dan ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven op onze  privacy pagina.