Over mij

Mijn verhaal

Marianne

Ik ben leraar Alexandertechniek, certified Nia teacher en lichaamsgerichte coach.

Na een carrière van meer dan 25 jaar in het bankwezen en de spreekwoordelijke muur te zijn tegengekomen, besliste ik het roer om te gooien. Ik ging terug naar mijn natuurlijke interesses: beweging, dans, lichaam, en gezondheid.

Alexandertechniek, Nia en lichaamsgerichte coaching sluiten daarop naadloos aan –  elke dag opnieuw doe ik nieuwe inzichten op over de impact van denken en emoties op het lichaam – en omgekeerd.

Blijven leren en ontdekken is belangrijk voor me, en ik blijf me dan ook bijscholen zowel binnen beide technieken als daarbuiten. En eigenlijk betekent elke les die ik geef, of het nu Nia is of Alexandertechniek, telkens weer een verrijking van diepere en andere inzichten. Steeds op zoek naar nog meer balans in mijn lijf en leven.

Ik ben gecertificeerde coach, Blue Belt Nialesgever, en lid van de Belgische beroepsvereniging van leraren in de Alexandertechniek, AEFMAT.

In de loop der jaren heb ik – naast de opleiding Alexandertechniek en Nia, meerdere opleidingen gevolgd. Steeds met het oog op het vergroten van persoonlijk welzijn – niet alleen van anderen, maar ook van mezelf:

  • Certified Coach Quintessence
  • 3-jaar opleiding in shiatsu
  • Basisopleiding familieopstellingen
  • Basisopleiding cranio-sacraal therapie
  • NLP practioner
  • Diverse opleidingen communicatie en zelfontplooiing in het bedrijfsleven

Mijn verhaal wat meer uitgesponnen? Lees het op de website van Wifty.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

Wij gebruiken cookies om je voorkeuren op te slaan en om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Als je klikt op "accepteer en ga door" dan ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven op onze  privacy pagina.